Meer resultaten voor ooij

 
ooij
Ooij Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Ooij of met Ooij in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Ooij inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Ooij en verwijzingen daarnaartoe.
Ooij Plaatsengids.nl.
Ooij, volgens de plaatsnaamborden heette dit dorp tot voor kort Ooy, terwijl de officiƫle spelling al jaren Ooij luidt o.a. getuige het postcodeboek uit 2000. Ooij Ubbergen plaatsnaambord Ooij 640x480 Kopie.jpg. In 2010 of 2011 zijn eindelijk plaatsnaamborden met de goede spelling Ooij geplaatst.
3. Kasteel Ooij Wandelen in de Ooijpolder.
Het wandelgebied bestaat uit het voormalig Kasteel Ooij met de bewoning daar omheen en het noordelijk deel van het Circul van Ooij. Rondom Kasteel Ooij staat een aantal terpboerderijtjes, een kerkje en de resten van het kasteel: het poortgebouw. De invloed van de landinrichting op dit gebied is aanzienlijk geweest.
Bezienswaardigheden Ooij Wat te doen in Ooij Zoover.
Wil je weten wat te doen in Ooij? Hier vind je een overzicht van alle bezienswaardigheden in Ooij Je kunt hier reviews vinden van 2 Appartementen, 2 Hotels en 1 Bed and Breakfast in Ooij. Op Zoover vind je bovendien 183 vakantiefoto's' van Ooij.
Ooij Berg en Dal Wikipedia.
Tot 1 januari 1818 vormde Ooij samen met Persingen de gemeente Ooij en Persingen. Tot en met 31 december 2014 was Ooij onderdeel van de gemeente Ubbergen. Op 1 januari 2015 ging die gemeente, en daarmee Ooij, op in de gemeente Groesbeek, sinds 1 januari 2016 Berg en Dal geheten.
Kaart van Ooij plattegrond van Ooij ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Ooij en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Ooij of bereken een route van of naar Ooij, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Ooij.
Top 10 activiteiten in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort.
BB's' in Ooij. Vakantiewoningen in Ooij. Vluchten naar Ooij. Restaurants in Ooij. Foto's' van Ooij. Kaart van Ooij. Alle Ooij hotels. Hoteldeals voor Ooij. 5-sterren hotels in Ooij. 3-sterren hotels in Ooij. Alle restaurants in Ooij. In de buurt van hotels.

Contacteer ons